Prostreno.cz

Jehněčí kýta pečená se zeleninou

Luxusní jehněčí maso na velikonoční stůl.

11.04.2022 lanvin
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

314 kJ / 75 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 175° C.
  2. Maso osolte , opepřete a opečte ze všech stran v pekáčku s rozehřátým máslem a olejem.
  3. K masu přidejte vývar , přikryjte ho a dejte na hodinu do předehřáté trouby.
  4. Česnek oloupejte a nakrájejte na plátky , očištěné papriky nakrájejte na silné proužky ,cuketu a rajče nakrájejte na plátky.
  5. Maso vyndejte z trouby , kolem masa nasypte zeleninu a přidejte snítky rozmarýnu , maso dejte zpět do trouby a dopečte doměkka.
  6. Před krájením nechte maso 10-15 minut odpočívat.
  7. Nakrájené maso posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,92 g
  • Sacharidy:

    96,05 g
    • Cukry:

      18,67 g
  • Tuky:

    80,76 g
  • Vláknina:

    25,74 g

Aktivita pro spálení:

197 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kýta pečená se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba