Prostreno.cz

Kedlubnová polévka

Krémová , jemná a lahodná kedlubnová polévka .

20.04.2022 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

172 kJ / 41 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Bramboru a kedlubnu oloupejte a nakrájejte na kostky.
  2. Zeleninu nasypte do hrnce , zalijte ji vodou ,přidejte sypký vývar a vařte , až zelenina změkne .
  3. Polovinu polévky rozmixujte a smíchejte ji s nerozmixovanou polévkou .
  4. K zelenině přilijte smetanu , polévku dochuťte solí a vařte 5 minut.
  5. Polévku podávejte posypanou nakrájeným koprem a podle chuti můžete polévku pokapat olivovým olejem.

TIP:

Pokud máte domácí zeleninový vývar , použijte místo vody vývar .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,30 g
  • Sacharidy:

    29,20 g
    • Cukry:

      16,00 g
  • Tuky:

    105,90 g
  • Vláknina:

    4,20 g

Aktivita pro spálení:

221 kcal
27

minut jízdy na kole

21

minut běhu

65

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g

kedlubna

28 kcal / 100g
B1 g
S5 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba