Prostreno.cz

Rizoto s mletým masem

Podle tohoto receptu uvaříte rizoto opravdu snadno, rychle a navíc, chutná výborně.

13.10.2011 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

563 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Opranou rýži zalijte vodou, mírně osolte a uvařte doměkka.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte. Z cukety odkrojte konce a nakrájejte ji na slabší plátky.
  3. Na hluboké pánvi rozehřejte olej a nechte nakrájenou cibuli zesklovatět, přidejte mleté maso a za občasného míchání restujte 20 minut.
  4. K masu přidejte rajčata, cuketu, mletou papriku, sójovou omáčku, podle chuti sůl, pepř a italské bylinky. Promíchejte a duste 5 minut.
  5. Nakonec promíchejte s uvařenou rýží a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    137,75 g
  • Sacharidy:

    455,19 g
    • Cukry:

      28,71 g
  • Tuky:

    168,13 g
  • Vláknina:

    15,30 g

Aktivita pro spálení:

960 kcal
120

minut jízdy na kole

91

minut běhu

286

minut uklízení





Podobné recepty

Paella

(23 hlasů)
4h a 10min
508 kJ

Studené letní rizoto podle Itala

(24 hlasů)
30min
857 kJ

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

(27 hlasů)
40min
584 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rizoto s mletým masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba