Prostreno.cz

Zelný salát s grepem

Recept na netradiční, ale velmi chutnou kombinaci čerstvého zelí a grepu.

14.10.2011 lanvin
20min

20min příprava

0min vaření

894 kJ / 213 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nakrájejte na nudličky, oloupaný grep nakrájejte na menší kousky, obojí dejte do misky.
  2. Z granátového jablka vyberte jadérka a přidejte k zelí.
  3. V misce metlou prošlehejte, olej, ocet, tymián, rozmarýn, cukr, sůl a mletý česnek. Zálivkou přelijte zelí, promíchejte a podávejte.

TIP:

Zelí obsahuje hodně vitaminu C, v červeném je ho dokonce více než v bílém.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,34 g
  • Sacharidy:

    64,14 g
    • Cukry:

      51,80 g
  • Tuky:

    91,33 g
  • Vláknina:

    10,44 g

Aktivita pro spálení:

269 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení





Podobné recepty

Salát zelí-karotka

(28 hlasů)
30min
346 kJ

Salát z červeného zelí s rozinkami

(20 hlasů)
25min
349 kJ

Salát z červeného zelí

(13 hlasů)
20min
365 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zelný salát s grepem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba