Prostreno.cz

Rybí filé s barevným pepřem

Ryba na másle nepotřebuje složitou přípravu , dejte si ji nejlépe s novými bramborami .

08.05.2022 sun
40min

15min příprava

25min vaření

2943 kJ / 703 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


  • K podávání
  • 1 ks větší citron - nakrájený na klínky
  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného rybího filé á 180 g - candát , treska , nebo jiná oblíbená ryba
  • 1 lžíce drceného barevného pepře
  • 4 špetky mletého kmínu
  • 1 lžička soli
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Porce ryby z obou stran osolte , posypte pepřem a kmínem .
  2. Ve větším rendlíku , nebo pánvi rozehřejte máslo a olej .
  3. Ryby zvolna na másle s olejem opečte z obou stran .
  4. Podávejte s klínky citronu .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,48 g
  • Sacharidy:

    0,48 g
    • Cukry:

      0,48 g
  • Tuky:

    63,60 g
  • Vláknina:

    0 g

Aktivita pro spálení:

140 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s barevným pepřem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba