Prostreno.cz

Treska se šalotkou , fenyklem a houbami

Ryby jsou důležitou součástí našeho jídelníčku . Připravte si rybu se zeleninou a houbami v jedné pánvi .

11.05.2022 lentilka
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

585 kJ / 139 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Filety z tresky osolte , opepřete a obalte v hladké mouce .
  2. Na pánvi zahřejte 3 lžíce másla a lžíci oleje .
  3. Filety tresky opečte na másle s olejem přibližně 5 minut z každé strany. Opečené filety přendejte na talíř.
  4. Do stejné pánve přidejte lžíci másla , šalotku , fenykl a houby . Duste 5 minut .
  5. K zelenině a houbám přidejte vývar a smetanu , dochuťte lehce solí a pepřem a na mírném ohni duste 10 minut.
  6. Do omáčky vložte opečenou tresku a nechte rybu v omáčce prohřát .
  7. Rybu jemně pokapejte citronovou šťávou a posypte nakrájenou petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,58 g
  • Sacharidy:

    191,05 g
    • Cukry:

      30,08 g
  • Tuky:

    123,60 g
  • Vláknina:

    25,85 g

Aktivita pro spálení:

485 kcal
60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

144

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska se šalotkou , fenyklem a houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba