Prostreno.cz

Hovězí guláš na pivu

Na každý guláš je potřeba vybrat kvalitní maso, protože podle toho si pak výsledný pokrm vychutnáte . Guláš připravte nejlépe den dopředu, druhý den chutná ještě lépe.

15.05.2022 sun
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

440 kJ / 105 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silnější proužky .
  2. V hrnci zahřejte sádlo , přidejte nakrájené maso a maso opečte ze všech stran .
  3. Maso posypte mletou paprikou , mletým pepřem, osolte, přidejte nakrájenou cibuli , bobkový list ,nové koření, vývar , pivo, maso přikryjte a duste doměkka.
  4. Když je maso skoro měkké , přisypte k masu nakrájené žampiony a duste , až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    207,91 g
  • Sacharidy:

    572,82 g
    • Cukry:

      83,05 g
  • Tuky:

    113,78 g
  • Vláknina:

    142,98 g

Aktivita pro spálení:

1143 kcal
142

minut jízdy na kole

108

minut běhu

341

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí guláš na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba