Prostreno.cz

Hovězí na bílém víně

Hovězí maso a bílé víno je dobrá kombinace. Stejně jako u jiných dušených jídel je i toto chuťově výraznější, když se jeden den rozleží.

23.05.2022 lentilka
3h a 0min

30min příprava

2h a 30min vaření

969 kJ / 231 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky a obalte ho v hladké mouce.
  2. V pekáčku na lžíci oleje lehce orestujte na kostky nakrájenou slaninu a maso . Během restování posypte maso paprikou .
  3. Přidejte vývar ,víno, ,maso osolte , opepřete a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C 60 minut.
  4. K masu přidejte nakrájenou mrkev, cibulky , oloupaný česnek a maso duste doměkka. Pokud je třeba ,přidejte víno , nebo vývar .
  5. Masovou šťávu můžete zahustit hladkou moukou , nebo tmavou instantní jíškou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    219,88 g
  • Sacharidy:

    124,82 g
    • Cukry:

      16,82 g
  • Tuky:

    163,89 g
  • Vláknina:

    13,20 g

Aktivita pro spálení:

679 kcal
84

minut jízdy na kole

64

minut běhu

202

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba