Prostreno.cz

Králík na červeném víně

Králík na víně je super obměna klasického , pečeného králíka jak ho všichni známe. Víno dodá jídlu zvláštní šmrnc.

12.06.2022 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

741 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Naporcovaného králíka osolte , potřete hořčicí a nechte 30 minut marinovat.
  3. V kastrolu, který můžete dát do trouby, (nebo v pekáčku) rozehřejte olej a 3 lžíce másla.
  4. Naporcovaného králíka opečte dozlatova.
  5. K opečenému masu přidejte lístky tymiánu ,lžíci vinného octa a neoloupaný česnek .
  6. Přilijte vývar, víno , dejte do trouby a pečte doměkka .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,76 g
  • Sacharidy:

    4,88 g
    • Cukry:

      0,36 g
  • Tuky:

    81,45 g
  • Vláknina:

    0 g

Aktivita pro spálení:

150 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Snídaňové muffiny

45min
(12 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)

Vejce benedikt

35min
(2 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba