Prostreno.cz

Treska se zelenými fazolkami

Treska je vynikajícím zdrojem vitamínu B12, selenu, fosforu a bílkovin. Zelené fazolky jsou dobrým zdrojem například vitamínu B1, hořčíku, vápníku a draslíku .

15.06.2022 Mikeš
60min

25min příprava

35min vaření

406 kJ / 97 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V hlubší pánvi rozehřejte 2 lžíce másla a lžíci oleje.
  2. Přidejte zelené fazolky , 3 špetky soli a přibližně 4 minuty míchejte , pak fazolky vyndejte děrovanou lžící na nahřátý talíř .
  3. Do stejné pánve přidejte lžíci oleje a 2 lžíce másla, přidejte nakrájenou šalotku a nechte ji zesklovatět .
  4. K šalotce přilijte víno ,přidejte sypký vývar a vařte , až se víno zredukuje na polovinu.
  5. Porce ryby osolte ,opepřete a dejte je do pánve se šalotkou. Ryby duste 15 minut .
  6. Ryby podávejte s fazolkami .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    157,47 g
  • Sacharidy:

    93,59 g
    • Cukry:

      39,98 g
  • Tuky:

    84,04 g
  • Vláknina:

    23,00 g

Aktivita pro spálení:

474 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

141

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

50min
(35 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska se zelenými fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba