Prostreno.cz

Plněné kedlubny

Není to jen tak obyčejná košťálová zelenina. Kedlubny jsou bohaté na rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, takže zasytí a obsahuje jen minimum kalorií.

10.08.2022 lanvin
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

1257 kJ / 300 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 160 ° C.
  2. Kedlubny nahoře seřízněte a vydlabejte je lžičkou.
  3. Vnitřky potřete olejem , lehce je osolte , opepřete .
  4. Polovinu vydlabané dužiny najemno nasekejte a dejte stranou .
  5. Oloupanou cibuli nasekejte nadrobno .
  6. V pánvi na másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte nakrájenou dužinu kedlubny a přibližně 3 -5 minut míchejte. Nechte vychladnout .
  7. Do mísy dejte mleté maso , přidejte vychladlou kedlubnu s cibulí , lístky rozmarýnu a tymiánu .
  8. Směs osolte, opepřete a směsí naplňte kedlubny .
  9. Kedlubny uložte na plech , nebo do pekáčku , podlijte je malým množstvím vody a pečte je v předehřáté troubě 45 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,12 g
  • Sacharidy:

    10,36 g
    • Cukry:

      0,49 g
  • Tuky:

    78,83 g
  • Vláknina:

    5,70 g

Aktivita pro spálení:

228 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněné kedlubny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba