Prostreno.cz

Vepřové kotlety s dijonskou hořčicí

Vepřová kotleta patří mezi velmi oblíbené kusy masa. Až na tukový okraj je její maso libové, často se připravuje s kostí a řadí se rozhodně mezi kvalitnější části masa.

25.08.2022 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1032 kJ / 246 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 ° C.
  2. V malé misce smíchejte dijonskou hořčici a smetanu .
  3. Kotlety osolte a potřete je připravenou hořčicí .
  4. Kotlety obalte ve strouhance a opečte je z obou stran na oleji v pánvi vhodné na pečení v troubě.
  5. Maso pokapejte citronovou šťávou, podlijte ho vodou , nebo vývarem ,přidejte plátek másla, maso přikryjte a dejte ho do předehřáté trouby . Pečte doměkka.
  6. Před podáváním posypte nasekanou petrželkou .
  7. Můžete podávat například s dušeným hráškem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    122,30 g
  • Sacharidy:

    198,70 g
    • Cukry:

      15,10 g
  • Tuky:

    196,50 g
  • Vláknina:

    19,00 g

Aktivita pro spálení:

1551 kcal
193

minut jízdy na kole

147

minut běhu

462

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s dijonskou hořčicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba