Prostreno.cz

Italské kuřecí masové karbanátky

Kuřecí karbanátky s rajčatovou omáčkou . Chuťově nevýrazné kuřecí maso v kombinaci s čerstvým špenátem a omáčkou .

30.08.2022 Mikeš
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

626 kJ / 149 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve středně velkém rendlíku rozehřejte olej , přidejte cibuli a nechte cibuli zesklovatět.
  2. Přidejte česnek , rajčatový protlak , drcená rajčata, sůl a oregano , promíchejte a vařte na mírném ohni 20 minut.
  3. Předehřejte troubu na 180 ° C .
  4. Plech vyložte pečící fólií a lehce ji potřete olejem .
  5. Ve velké míse smíchejte kuřecí maso, vejce, česnek, nakrájený špenát , strouhanku , mléko, parmazán, sůl a pepř.
  6. Ze směsi vytvarujte přibližně 10 karbanátků (nebo kuliček ) a uložte je na připravený plech . Pečte v předehřáté troubě 30 minut , během pečení je alespoň jednou otočte.
  7. Karbanátky podávejte s omáčkou. Pokrm můžete ozdobit bazalkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    170,30 g
  • Sacharidy:

    233,58 g
    • Cukry:

      37,23 g
  • Tuky:

    126,48 g
  • Vláknina:

    25,48 g

Aktivita pro spálení:

769 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

229

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Italské kuřecí masové karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba