Prostreno.cz

Králík s mrkví a hráškem

Jemné králičí maso s mrkví ,hráškem ,pórkem a bílým vínem chutná skvěle.

03.09.2022 lentilka
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

748 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200°C.
  2. Očištěnou mrkev nakrájejte na kostičky , pórek nakrájejte na plátky.
  3. Naporcovaného králíka osolte, opepřete a uložte do pekáčku.
  4. Přidejte nakrájený pórek , tymián a mrkev , zalijte vínem, přikryjte a duste v troubě 45 minut.
  5. K masu přidejte hrášek, máslo , pokud je třeba podlijte maso ještě vínem, nebo vodou a maso duste odkryté doměkka.
  6. Podávejte s vařenými bramborami .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,32 g
  • Sacharidy:

    78,77 g
    • Cukry:

      26,55 g
  • Tuky:

    164,32 g
  • Vláknina:

    21,55 g

Aktivita pro spálení:

344 kcal
43

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Domácí granola

30min
(2 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík s mrkví a hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba