Prostreno.cz

Dušená vepřová plec

Dušená vepřová plec na pivu , ochucená chilli papričkou a kořením .

07.09.2022 Mikeš
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

254 kJ / 60 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou plec nakrájejte na kostky a maso orestujte spolu s cibulí v rendlíku na rozehřátém sádle.
  2. K masu přidejte drobně nakrájenou chilli papričku bez semínek , pivo ,oregano ,kmín , maso osolte ,přikryjte a duste na mírném ohni 50 minut.
  3. K masu přidejte na kostičky nakrájenou papriku , podle potřeby podlijte a duste , až je maso zcela měkké .
  4. Před podáváním posypte koriandrem , nebo petrželkou , každému koriandr nechutná .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,87 g
  • Sacharidy:

    48,40 g
    • Cukry:

      13,95 g
  • Tuky:

    15,68 g
  • Vláknina:

    8,15 g

Aktivita pro spálení:

126 kcal
15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená vepřová plec

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba