Prostreno.cz

Rybí podkovy na másle

Ryba pečená v troubě s bramborami .

08.09.2022 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

422 kJ / 100 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 ° C.
  2. Do malého , vymazaného pekáčku rozprostřete plátky brambor a osolte je.
  3. Brambory pokapejte 2 lžícemi másla , dejte je do předehřáté trouby a pečte je 10 minut.
  4. Brambory otočte , přidejte k nim osolené rybí podkovy, posypte je oreganem , citronovou kůrou , pokapejte máslem a dejte je do trouby .Pečte 15-20 minut – podle velikosti porce ryby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,75 g
  • Sacharidy:

    90,78 g
    • Cukry:

      3,10 g
  • Tuky:

    17,14 g
  • Vláknina:

    13,30 g

Aktivita pro spálení:

269 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

citronová kůra

47 kcal / 100g
B1 g
S16 g
T0,3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí podkovy na másle

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba