Prostreno.cz

Rizoto s rybou

Zjednodušené Italské rizoto s rybou a zeleninou , je lehké a rychlé na přípravu .

03.11.2022 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

793 kJ / 189 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno.
  2. Filé nakrájejte na menší kousky .
  3. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
  4. Ve velké pánvi rozehřejte 2 lžíce másla , přidejte na plátky nakrájený česnek a nakrájenou cibuli.
  5. Přidejte 100 ml vývaru , přisypte hrášek a 10 minut duste .
  6. Rybí filé vložte do pánve se 2 lžícemi rozehřátého másla a 1 lžíci oleje , přidejte bobkový list , tymián ,filé jemně osolte ,zalijte 100 ml vývaru a duste přibližně 15 minut. Záleží na druhu a velikosti rybího filé.
  7. K vařené rýži vmíchejte hrášek , přidejte rybí filé a vše jen lehce promíchejte.
  8. Podávejte hustě posypané sýrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    154,39 g
  • Sacharidy:

    381,96 g
    • Cukry:

      19,14 g
  • Tuky:

    122,75 g
  • Vláknina:

    54,52 g

Aktivita pro spálení:

766 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

228

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rizoto s rybou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba