Prostreno.cz

Hovězí s mrkví dušené v červeném víně

Hovězí maso s mrkví , cibulkami a červeným vínem , dušené v troubě.

02.12.2022 sun
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

813 kJ / 194 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C .
  2. Maso nakrájejte na kostky a orestujte ho v pekáčku na oleji spolu s nakrájenou slaninou .
  3. Přidejte nakrájený česnek ,maso osolte, opepřete ,přidejte bobkový list ,tymián ,víno a vývar .
  4. Maso přikryjte a dejte do předehřáté trouby. Duste hodinu a půl.
  5. Pak k masu přidejte propláchnuté cibulky , nakrájenou mrkev ,rajčatový protlak a duste ,až je maso měkké. Podle potřeby přidejte vývar , nebo víno .
  6. Šťávu podle potřeby zahustěte instantní jíškou. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    194,23 g
  • Sacharidy:

    64,32 g
    • Cukry:

      16,52 g
  • Tuky:

    126,70 g
  • Vláknina:

    16,12 g

Aktivita pro spálení:

567 kcal
70

minut jízdy na kole

54

minut běhu

169

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Domácí granola

30min
(2 hlasů)

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s mrkví dušené v červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba