Prostreno.cz

Telecí játra se slaninou a cibulí

Velmi jednoduchá a rychlá příprava ,minimum ingrediencí .

03.01.2023 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

742 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěná játra nakrájejte na plátky .
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky , slaninu nakrájejte na silnější nudličky .
  3. Slaninu i cibuli krátce opečte ve velké pánvi na oleji .
  4. Nakrájená játra obalte v hladké mouce a přidejte je do pánve s cibulí a slaninou .
  5. Každou stranu opékejte 3-5 minut , podle velikosti kousků jater , nebo až budou játra hotová .
  6. Hotová játra odstavte ze zdroje tepla a přikryjte je na 5 minut alobalem.
  7. Před podáváním játra osolte a opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    215,85 g
  • Sacharidy:

    147,75 g
    • Cukry:

      16,86 g
  • Tuky:

    92,22 g
  • Vláknina:

    7,38 g

Aktivita pro spálení:

574 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí játra se slaninou a cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba