Prostreno.cz

Vepřová panenka s rozmarýnem

Máte rádi jednoduché recepty na vepřovou panenku, vyzkoušejte tento recept , nevýrazné maso dochutí rozmarýn a nakládaný pepř .

09.01.2023 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

1080 kJ / 258 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Suroviny na marinádu promíchejte v misce. Pokud máte čerstvý tymián ,použijte 3 snítky .
  2. Vepřovou panenku naložte do marinády a nechte nejlépe přes noc marinovat.
  3. Předehřejte troubu na 200 °C.
  4. Maso osolte a opečte na 3 lžících oleje v pánvi vhodné na pečení v troubě , ze všech stran dozlatova; trvá to přibližně 8 minut.
  5. K masu přidejte marinádu , přesuňte pánev do trouby a pečte 15 -20 minut - podle velikosti panenky, maso by uvnitř mělo zůstat růžové .
  6. Poté nechte maso pár minut odpočívat a nakrájejte ho na plátky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    155,35 g
  • Sacharidy:

    4,80 g
    • Cukry:

      0,75 g
  • Tuky:

    166,75 g
  • Vláknina:

    2,40 g

Aktivita pro spálení:

575 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

sterilovaný zelený pepř

20 kcal / 100g
B2 g
S4 g
T2 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s rozmarýnem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba