Prostreno.cz

Vepřový guláš recept​

Tradičně se používá na guláš maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece se zeleninou .

14.01.2023 Mikeš
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

696 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky .
  2. Slaninu nakrájejte na kostičky.
  3. Maso nakrájejte na kostky.
  4. Na rozehřátém oleji orestujte spolu cibuli ,maso a slaninu . Během restování posypte vše mletou paprikou.
  5. Maso zalijte vývarem ,přidejte nakrájenou mrkev , bobkový list,celý pepř a nové koření. Přikryjte a duste doměkka.
  6. Když je maso měkké , přidejte na kostičky nakrájenou papriku , nakrájený řapíkatý celer , rajčatový protlak , nastrouhaný chléb , který guláš zahustí a ještě 10 -15 minut vařte .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    208,81 g
  • Sacharidy:

    382,30 g
    • Cukry:

      34,61 g
  • Tuky:

    203,81 g
  • Vláknina:

    96,05 g

Aktivita pro spálení:

1004 kcal
125

minut jízdy na kole

95

minut běhu

299

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

vepřová plec

250 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T12 g

nové koření

265 kcal / 100g
B3 g
S52 g
T5 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš recept​

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba