Prostreno.cz

Rybí filé s citronovým tymiánem

Filé aljašské tresky v jemné omáčce na bázi másla , smetany a citronového tymiánu.

17.01.2023 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1714 kJ / 409 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé osolte .
  2. V pánvi rozehřejte máslo a olej.
  3. Přidejte lístky tymiánu , snítku tymiánu , kurkumu a promíchejte.
  4. Do pánve položte porce filé a opečte ho z obou stran.
  5. Filé vyndejte děrovanou lžíci na talíř.
  6. Ve smetaně rozmíchejte bramborový škrob a smetanu nalijte do pánve. Vařte na mírném ohni 5 -8 minut .
  7. Do pánve vložte zpět filé , pokapejte ho citronovou šťávou a krátce ho prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    1,25 g
  • Sacharidy:

    13,38 g
    • Cukry:

      1,74 g
  • Tuky:

    64,09 g
  • Vláknina:

    1,62 g

Aktivita pro spálení:

153 kcal
19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s citronovým tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba