Prostreno.cz

Masové karbanátky se zeleninou

Na karbanátky lze využít jakýkoli druh masa – vepřové, hovězí, jehněčí i drůbeží . Maso navíc nemusí být úplně libové, trocha tuku zaručí šťavnatost.

02.02.2023 lanvin
1h a 15min

30min příprava

45min vaření

1113 kJ / 266 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Opraný, osušený špenát poduste na 2 lžících másla a lžíci oleje - přibližně 3-4 minuty.
  2. Dochuťte 2 špetkami soli a prolisovaným česnekem. Nechte vychladnout .
  3. Mleté maso dejte do misky ,přidejte sýr, vychladlý špenát, vejce, chilli vločky , nasekanou petrželku a drobně nakrájenou cibulku .
  4. Podle chuti osolte ,podle potřeby přidejte strouhanku a vše dobře promíchejte.
  5. Z hmoty tvarujte nízké karbanátky, které zvolna z obou stran opečte v rozehřátém oleji.
  6. Podávejte s oblíbeným dipem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    192,11 g
  • Sacharidy:

    42,85 g
    • Cukry:

      4,97 g
  • Tuky:

    273,03 g
  • Vláknina:

    9,65 g

Aktivita pro spálení:

850 kcal
106

minut jízdy na kole

80

minut běhu

253

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Masové karbanátky se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba