Prostreno.cz

Pstruzi na másle s tymiánem

Čerstvé pstruhy pečte co nejkratší dobu; stačí jen tak, aby se jemné maso při vpichu vidličkou k páteři začalo oddělovat od kostí.

07.02.2023 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

672 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo.
  2. Pstruhy osolte , dovnitř vložte plátky citrónu a 1 snítku tymiánu .
  3. Ryby položte do pánve s rozehřátým máslem a olejem.
  4. Přidejte zbytek tymiánu a ryby posypte citronovou kůrou .
  5. Ryby zvolna opečte z obou stran.
  6. Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,40 g
  • Sacharidy:

    56,60 g
    • Cukry:

      10,60 g
  • Tuky:

    98,90 g
  • Vláknina:

    17,60 g

Aktivita pro spálení:

521 kcal
65

minut jízdy na kole

49

minut běhu

155

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruzi na másle s tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba