Prostreno.cz

Hovězí hrudi dušené v troubě

Tenhle podceňovaný kousek masa, který se obyčejně používá jen na polévku ,získá dušením se zeleninou skvělou chuť. Maso je jemné a šťavnaté .

10.02.2023 lanvin
3h a 5min

25min příprava

2h a 40min vaření

497 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C .
  2. Obě strany masa potřete mletým pepřem a solí.
  3. V pekáčku na rozehřátém oleji maso z obou stran opečte aby se maso zatáhlo .
  4. K masu přidejte všechnu zeleninu , jablečný ocet a vývar.
  5. Pekáček přikryjte , dejte do předehřáté trouby a maso duste doměkka.

TIP:

K přípravě tohoto receptu se skvěle hodí římský hrnec. Hrnec je určený k pečení a zapékání masa, brambor a zeleniny. Teplota uvnitř je rovnoměrně rozložená, takže výsledný pokrm je propečený a maso si uchová šťávu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,62 g
  • Sacharidy:

    42,91 g
    • Cukry:

      18,38 g
  • Tuky:

    76,82 g
  • Vláknina:

    6,96 g

Aktivita pro spálení:

144 kcal
18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí hrudi dušené v troubě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba