Prostreno.cz

Vepřové plátky s petrželkou

Tyto vepřové plátky můžete podávat do hodiny. Můžete je doplnit rýží nebo těstovinou .

10.02.2023 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

574 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete a opečte ho ze všech stran v kastrolu na rozehřátém oleji .
  2. K masu přidejte nakrájený česnek , nakrájenou mrkev a víno .
  3. Maso přikryjte a duste 30 minut .
  4. Ve smetaně rozmíchejte kukuřičný škrob , přidejte petrželku , hořčici , promíchejte a smetanu nalijte k masu .
  5. Maso duste doměkka. Před podáváním nakrájejte maso na plátky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    225,96 g
  • Sacharidy:

    57,42 g
    • Cukry:

      16,59 g
  • Tuky:

    116,59 g
  • Vláknina:

    12,68 g

Aktivita pro spálení:

596 kcal
74

minut jízdy na kole

56

minut běhu

177

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky s petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba