Prostreno.cz

Vepřové maso s hráškem

Dušené vepřové maso s rýží a hráškem.

12.02.2023 lentilka
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

975 kJ / 233 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na nudličky.
  2. Maso nakrájejte na kostky a dejte ho do mísy.
  3. Oloupané stroužky česneku nasekejte nadrobno a přisypte k masu .
  4. Dále k masu přidejte chilli pastu , bobkový list , podle chuti osolte a vše důkladně promíchejte , nechte 30 minut v chladu .
  5. Do hrnce se 3 lžícemi oleje nasypte nakrájenou cibuli ,nakrájenou anglickou slaninu a krátce ji orestujte.
  6. Přidejte připravené maso , víno promíchejte a duste na mírném ohni doměkka.
  7. Rýži uvařte podle návodu na obalu .
  8. Do většího rendlíku s rozpuštěným máslem nasypte hrášek , jemně ho osolte a duste 5 -10 minut. Podle toho jak moc měkký chcete hrášek mít .
  9. K hrášku přidejte vařenou rýži a promíchejte.
  10. Maso podávejte s připravenou rýží .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    265,12 g
  • Sacharidy:

    406,71 g
    • Cukry:

      18,96 g
  • Tuky:

    222,56 g
  • Vláknina:

    50,68 g

Aktivita pro spálení:

1214 kcal
151

minut jízdy na kole

115

minut běhu

362

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Chilli pasta Gochujang

180 kcal / 100g
B3 g
S35 g
T2 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

hrášek

81 kcal / 100g
B5 g
S14 g
T0,3 g

vepřové maso

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T14 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba