Prostreno.cz

Vepřové maso se smetanovou omáčkou

Smetanová máčka s hořčicí a olivami dodá masu skvělou chuť.

13.02.2023 sun
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

566 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky a opečte je z obou stran na oleji ve větším rendlíku , nebo pánvi .
  2. Maso osolte , opepřete, k masu přidejte pivo , česnek , přikryjte a duste 20 minut .
  3. Kostku bio vývaru rozmíchejte ve150 ml horké vody a vývar přidejte k masu . Duste 15 minut .
  4. Poté k masu přidejte nakrájenou mrkev , smetanu ve které rozmíchejte kukuřičný škrob a hořčici . Přidejte olivy a duste , až bude maso měkké.
  5. K měkkému masu nasypte nakrájenou petrželku . Pokud nemáte rádi olivy , nemusíte je v receptu použít.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    243,43 g
  • Sacharidy:

    124,27 g
    • Cukry:

      16,66 g
  • Tuky:

    290,10 g
  • Vláknina:

    35,67 g

Aktivita pro spálení:

999 kcal
124

minut jízdy na kole

95

minut běhu

298

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se smetanovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba