Prostreno.cz

Mořský vlk s limetkou a citronem

Jemnému rybímu masu stačí k dochucení opravdu málo , mořský vlk je výborný připravený v troubě .

21.02.2023 sun
55min

20min příprava

35min vaření

495 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C .
  2. Žáruvzdornou misku vymažte máslem.
  3. Citron a jednu limetku nakrájejte na tenké plátky, plátky pak nakrájejte na poloviny .
  4. Z druhé limetky nastrouhejte kůru .
  5. Filety ryby na kůži na 4 místech nařízněte nožem a vložte do nich plátky limetky a citronu , osolte je a uložte kůži dolů do žáruvzdorné , vymazané misky .
  6. Ryby pokapejte máslem ,přidejte víno a ryby pečte v předehřáté troubě 25 -35 minut – podle velikosti filé .
  7. Hotové ryby posypte růžovým pepřem , koprem a limetkovou kůrou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,18 g
  • Sacharidy:

    36,63 g
    • Cukry:

      3,48 g
  • Tuky:

    49,05 g
  • Vláknina:

    6,90 g

Aktivita pro spálení:

165 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk s limetkou a citronem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba