Prostreno.cz

Dušené hovězí maso se zelenou paprikou

Dušené hovězí maso se zelenou paprikou a žampiony.

26.02.2023 lentilka
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

561 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce smíchejte vývar a sójovou omáčku .
  2. Maso nakrájejte na tenké plátky a spolu s cibulí ho orestujte v hrnci na oleji.
  3. Maso osolte , posypte kurkumou a novým kořením .
  4. Přidejte vývar a maso duste přikryté 90 minut . Doba dušení závisí na kvalitě masa.
  5. K masu přidejte papriku , žampiony a duste , až bude maso zcela měkké .
  6. K masu přidejte kukuřičný škrob rozmíchaný ve 100 ml vody a duste ještě 10 minut .
  7. Podávejte nejlépe s rýží , posypané nakrájenou petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    202,61 g
  • Sacharidy:

    74,25 g
    • Cukry:

      8,82 g
  • Tuky:

    85,91 g
  • Vláknina:

    9,62 g

Aktivita pro spálení:

605 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

kurkuma

354 kcal / 100g
B7 g
S64 g
T9 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí maso se zelenou paprikou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba