Prostreno.cz

Vepřová panenka s růžičkovou kapustou

Většinou se s růžičkovou kapustou setkáváme jen v zeleninových směsích do polévky. Zkuste si ji připravit čerstvou, například s vepřovou panenkou .

05.03.2023 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

693 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Plech vyložte pečícím papírem .
  2. Troubu předehřejte na 180 ° C.
  3. Vepřovou panenku osolte , opepřete a opečte z obou stran v pánvi na 3 lžících oleje, aby se maso „zatáhlo „ .
  4. Opečené maso položte doprostřed plechu .
  5. Očištěnou růžičkovou kapustu a nakrájenou cibuli nasypte do větší misky, přidejte 3 lžíce oleje , tymián , med , česnekový prášek , 2 špetky soli a vše promíchejte .
  6. Takto připravenou růžičkovou kapustu nasypte na plech kolem masa .
  7. Maso a růžičkovou kapustu přikryjte alobalem a dejte do předehřáté trouby.
  8. Pečte přibližně 30 -40 minut – podle velikosti vepřové panenky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    167,16 g
  • Sacharidy:

    44,84 g
    • Cukry:

      14,62 g
  • Tuky:

    113,66 g
  • Vláknina:

    14,30 g

Aktivita pro spálení:

504 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

150

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vepřová panenka

143 kcal / 100g
B22 g
S0 g
T3 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s růžičkovou kapustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba