Prostreno.cz

Treska s rajčaty

Jednoduše připravená ryba podávaná s jednoduchou přílohou.

16.03.2023 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

600 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé z obou stran osolte , opepřete a posypte česnekovým práškem .
  2. V pánvi zahřejte na středně vysokou teplotu olej a máslo .
  3. Přidejte nakrájenou šalotku , tymián a minutu míchejte.
  4. Přidejte rybí filety a opečte je z obou stran. Poté ryby vyndejte na nahřátý talíř.
  5. Do stejné pánve přidejte rajčata a restujte je 2-3 minuty .
  6. Lehce vmíchejte česnek , přidejte bílé víno a kuřecí vývar. Vařte až se omáčka lehce zredukuje a rajčata zavadnou.
  7. Rybu podávejte s rajčaty .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    57,82 g
  • Sacharidy:

    22,72 g
    • Cukry:

      0,79 g
  • Tuky:

    71,96 g
  • Vláknina:

    2,11 g

Aktivita pro spálení:

266 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

79

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba