Prostreno.cz

Candát s tymiánem

Filety z candáta jsou ideální volbou na lehký oběd nebo večeři. Jejich příprava je navíc rychlá .

20.03.2023 sun
35min

15min příprava

20min vaření

1978 kJ / 472 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filety osolte a opepřete .
  2. Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo .
  3. Zmírněte plamen na minimum , do pánve přidejte snítky tymiánu a promíchejte.
  4. Přidejte filety candáta a opečte je zvolna z obou stran dozlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,86 g
  • Sacharidy:

    13,16 g
    • Cukry:

      1,07 g
  • Tuky:

    52,00 g
  • Vláknina:

    6,85 g

Aktivita pro spálení:

127 kcal
15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

losos filet

206 kcal / 100g
B22 g
S0,1 g
T13 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba