Prostreno.cz

Jehněčí na víně

Jehněčí maso si dopřejte ke slavnostním příležitostem , například na velikonoce .

27.03.2023 lentilka
2h a 30min

30min příprava

2h a 0min vaření

402 kJ / 96 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Žampióny otřete papírovou utěrkou , malé nechte vcelku , pokud jsou větší , překrojte je.
  2. Maso nakrájejte na kostky a opečte ho ze všech stran spolu s nakrájenou cibuli v hrnci na oleji.
  3. Maso osolte , opepřete , přidejte víno , vývar a duste přikryté 60 minut.
  4. V rendlíku na másle orestujte nakrájenou mrkev , celer a petržel. Zeleninu přidejte k masu .
  5. K masu vmíchejte rajčatový protlak , česnek , tymián , žampióny a maso duste doměkka.
  6. K měkkému masu přidejte petrželku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,77 g
  • Sacharidy:

    111,56 g
    • Cukry:

      26,34 g
  • Tuky:

    105,18 g
  • Vláknina:

    21,90 g

Aktivita pro spálení:

340 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

101

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

celer

16 kcal / 100g
B0,49 g
S3 g
T0,16 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba