Prostreno.cz

Rybí filé s libečkem a petrželkou

Zdravé ,rychlé jídlo . Libeček , petrželka a česnek rybu krásně provoní.

11.05.2023 Mikeš
45min

15min příprava

30min vaření

1546 kJ / 369 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé opláchněte a osušte papírovou utěrkou. Dochuťte solí a pepřem.
  2. Ve větší pánvi rozehřejte máslo a olej na středně nízkou teplotu.
  3. Do pánve položte rybí filé .
  4. Přidejte česnek a smažte 1 minutu .
  5. Nakloňte pánev k sobě a pomocí lžíce nalijte na rybu máslo s olejem . Pokračujte ve smažení a podlévání ryby po dobu 5 minut.
  6. Pomocí obracečky ryby opatrně obraťte. Snižte teplotu na minimum , ryby posypte petrželkou , libečkem a pokračujte v podlévání ryby máslem a smažení dokud nebude ryba hotová .
  7. Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,42 g
  • Sacharidy:

    28,97 g
    • Cukry:

      2,27 g
  • Tuky:

    65,97 g
  • Vláknina:

    12,38 g

Aktivita pro spálení:

172 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

libeček

20 kcal / 100g
B3 g
S3 g
T4,7 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

listový salát

5 kcal / 100g
B1,5 g
S2,7 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s libečkem a petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba