Prostreno.cz

Jehněčí špízy na grilu

Jehněčí maso dokonale ladí s tymiánem , nejen při pečení v celku, ale i na špízu.

27.07.2023 Mikeš
40min

20min příprava

20min vaření

1561 kJ / 373 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Olej smíchejte s nasekaným tymiánem ,česnekem a limetkovou kůrou .
  2. Jehněčí maso nakrájejte na kostky, nasypte ho do připraveného oleje a maso promíchejte ,aby bylo marinádou obalené. Maso nechte přes noc v chladničce.
  3. Maso navlečte na grilovací jehly a grilujte přibližně 15 minut , maso během grilování obracejte.
  4. Hotové maso nechte 5 minut zakryté odpočívat. Maso osolte a dochuťte pepřem až opečené.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    179,34 g
  • Sacharidy:

    23,19 g
    • Cukry:

      1,19 g
  • Tuky:

    297,87 g
  • Vláknina:

    10,58 g

Aktivita pro spálení:

869 kcal
108

minut jízdy na kole

82

minut běhu

259

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta se sýrem

30min
(8 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí špízy na grilu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba