Prostreno.cz

Hovězí maso dušené v troubě

Maso a pivo je skvělá kombinace . Hovězí kližka je k přípravě tohoto pokrmu nejlepší .

07.08.2023 lentilka
3h a 10min

30min příprava

2h a 40min vaření

568 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 ° C .
  2. Maso nakrájejte na silnější plátky .
  3. Plátky opečte z obou stran na oleji , dochuťte je solí a pepřem.
  4. Do zapékací misky , nebo malého pekáčku uložte plátky masa , posypte je cibulí , nakrájeným česnekem , tymiánem , přidejte nové koření , pivo a vývar.
  5. Maso přikryjte a duste doměkka.
  6. Když je maso skoro měkké uložte na maso plátky brambor a jemně je osolte .
  7. Maso dejte zpět do trouby a duste odkryté , až bude maso měkké a brambory opečené .
  8. Před podáváním posypte vše nakrájenou petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    162,89 g
  • Sacharidy:

    156,71 g
    • Cukry:

      9,79 g
  • Tuky:

    92,57 g
  • Vláknina:

    20,58 g

Aktivita pro spálení:

727 kcal
90

minut jízdy na kole

69

minut běhu

217

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

světlé pivo

43 kcal / 100g
B0,3 g
S3 g
T0 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso dušené v troubě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba