Prostreno.cz

Hovězí plec s hříbky

Dušené hovězí maso s houbami a červeným vínem.

17.08.2023 lentilka
3h a 10min

30min příprava

2h a 40min vaření

625 kJ / 149 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso položte do hrnce a k masu nasypte nakrájenou cibuli .
  2. Ve středně velké misce smíchejte kečup, červené víno, vodu, dijonskou hořčici, worcestrovou omáčku, česnek, sůl a pepř.
  3. Směsí přelijte maso a přikryté duste doměkka.
  4. Ke skoro měkkému masu přidejte nakrájené houby a maso duste doměkka.
  5. Smíchejte kukuřičný škrob se 100 ml studené vody a směs přidejte k masu , duste ještě 10-15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    186,38 g
  • Sacharidy:

    49,01 g
    • Cukry:

      17,37 g
  • Tuky:

    107,25 g
  • Vláknina:

    2,49 g

Aktivita pro spálení:

544 kcal
68

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plec s hříbky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba