Prostreno.cz

Vepřové kotlety na červeném víně

Vepřové kotlety s omáčkou z červeného vína s hrozny. Nebojte se kombinace masa a ovoce.

03.09.2023 Mikeš
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

888 kJ / 212 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřové kotlety osolte a opepřete.
  2. V rendlíku , nebo vhodné pánvi se silným dnem nechte zahřát olej.
  3. Na rozehřátém oleji opečte z obou stran vepřové kotlety .
  4. Kotlety potřete prolisovaným česnekem , přidejte tymián , víno , vývar a přikryté duste 25 minut .
  5. Maso odkryjte a duste doměkka.
  6. K masu přidejte hroznové víno a duste 10 minut .
  7. Nakonec vmíchejte k masu studené máslo .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,30 g
  • Sacharidy:

    53,14 g
    • Cukry:

      31,00 g
  • Tuky:

    112,76 g
  • Vláknina:

    4,92 g

Aktivita pro spálení:

935 kcal
116

minut jízdy na kole

89

minut běhu

279

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba