Prostreno.cz

Vepřová panenka s šalvějovou omáčkou

Recept na přípravu voňavé vepřové panenky.

08.12.2011 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

788 kJ / 188 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytou vepřovou panenku osolte a opepřete. Opečte ze všech stran na másle.
  2. Oloupaný česnek drobně nakrájejte a přidejte s nasekanou šalvějí, pomerančovou šťávou a pomerančovou kůrou k masu. Zalijte sherry a vývarem a duste 20-30 minut.
  3. Maso vyndejte a do šťávy vmíchejte škrobovou moučku rozmíchanou ve smetaně. Povařte za stálého míchání 10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    148,58 g
  • Sacharidy:

    113,79 g
    • Cukry:

      34,71 g
  • Tuky:

    123,83 g
  • Vláknina:

    44,12 g

Aktivita pro spálení:

576 kcal
72

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Medailonky ve smetanové omáčce

(18 hlasů)
40min
588 kJ

Zapečená vepřová panenka

(16 hlasů)
55min
742 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
818 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
06.04.2016
Avatar deeana
25.12.2015

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

mouka

364 kcal / 100g
B9 g
S76 g
T1 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s šalvějovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba