Prostreno.cz

Vepřový guláš s knedlíkem

Vepřový guláš s knedlíkem je tradiční české jídlo, které kombinuje bohatou chuť vepřového masa s jemnými knedlíky. Tento pokrm je ideální pro slavnostní večeře a rodinné oslavy.

Ohodnotit
(2 hlasů)
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

605 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Středně složité

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova
  2. Přidejte na kostky nakrájené vepřové maso a opečte ze všech stran
  3. Přidejte prolisovaný česnek, sladkou papriku a rajčatový protlak. Krátce orestujte
  4. Zaprašte moukou a dobře promíchejte
  5. Zalijte vepřovým vývarem a přiveďte k varu
  6. Osolte, opepřete a přidejte majoránku
  7. Vařte na mírném ohni asi 60 minut, dokud maso nezměkne
  8. Podávejte s knedlíky

TIP:

Pro výraznější chuť můžete přidat trochu pálivé papriky nebo chilli.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,50 g
  • Sacharidy:

    270,50 g
    • Cukry:

      22,00 g
  • Tuky:

    144,73 g
  • Vláknina:

    81,00 g

Aktivita pro spálení:

144 kcal
18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Sekaná

(1 hlasů)
45min
318 kJ

Hřibová omáčka

(2 hlasů)
45min
609 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s knedlíkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba