Prostreno.cz

Babiččiny kapustové karbanátky

Recept na babiččiny kapustové karbanátky kombinuje chuť kapusty s jemným masem a kořením. Toto jídlo je ideální pro rodinné obědy nebo večeře a je oblíbený pro svou jednoduchost a výbornou chuť.

50min

30min příprava

20min vaření

717 kJ / 171 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Kapustu nakrájejte na jemné proužky a povařte v osolené vodě asi 5 minut. Poté ji sceďte a nechte vychladnout
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno
  3. V míse smíchejte mleté maso, vychladlou kapustu, cibuli, česnek, vejce, strouhanku, sůl, pepř a majoránku. Vše důkladně promíchejte
  4. Z připravené směsi tvarujte karbanátky
  5. Na pánvi rozehřejte olej a karbanátky smažte z obou stran dozlatova
  6. Hotové karbanátky nechte okapat na papírové utěrce

TIP:

Pro výraznější chuť můžete do směsi přidat trochu nastrouhaného sýra.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    195,56 g
  • Sacharidy:

    117,66 g
    • Cukry:

      16,17 g
  • Tuky:

    175,05 g
  • Vláknina:

    29,37 g

Aktivita pro spálení:

694 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

207

minut uklízení





Podobné recepty

Krůtí karbanátky

25min
351 kJ

Kapustové karbanátky bez masa

(1 hlasů)
50min
517 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Krupicová kaše

20min
(2 hlasů)

Lívance bez vajec

15min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Babiččiny kapustové karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba