Prostreno.cz

Svařené víno s jablečnou šťávou a hřebíčkem

Recept na svařené víno s jablečnou šťávou a hřebíčkem je ideální pro chladné zimní večery. Tento nápoj kombinuje sladkost jablečné šťávy s kořeněnou chutí hřebíčku a teplým vínem, což vytváří dokonalou harmonii chutí.

20min

5min příprava

15min vaření

668 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do hrnce nalijte červené víno a jablečnou šťávu
  2. Přidejte hřebíček, skořicovou tyčinku, plátky pomeranče, med a badyán
  3. Pomalu zahřívejte na středním plameni, ale nenechte směs vařit
  4. Jakmile je nápoj horký a všechny chutě se spojí, odstavte z ohně
  5. Nechte chvíli odstát poté přeceďte a podávejte horké

TIP:

Pro extra chuť můžete přidat kousek vanilkového lusku.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,92 g
  • Sacharidy:

    793,60 g
    • Cukry:

      106,10 g
  • Tuky:

    174,76 g
  • Vláknina:

    351,00 g

Aktivita pro spálení:

990 kcal
123

minut jízdy na kole

94

minut běhu

295

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pomeranč

47 kcal / 100g
B0,91 g
S11 g
T0,15 g

jablečná šťáva

46 kcal / 100g
B0,1 g
S11 g
T0,1 g

hřebíček

274 kcal / 100g
B5 g
S65 g
T20 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Svařené víno s jablečnou šťávou a hřebíčkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba