Prostreno.cz

Svařené víno s jablečnou šťávou a hřebíčkem

Recept na svařené víno s jablečnou šťávou a hřebíčkem je ideální pro chladné zimní večery. Tento nápoj kombinuje sladkost jablečné šťávy s kořeněnou chutí hřebíčku a teplým vínem, což vytváří dokonalou harmonii chutí.

20min

5min příprava

15min vaření

668 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do hrnce nalijte červené víno a jablečnou šťávu
  2. Přidejte hřebíček, skořicovou tyčinku, plátky pomeranče, med a badyán
  3. Pomalu zahřívejte na středním plameni, ale nenechte směs vařit
  4. Jakmile je nápoj horký a všechny chutě se spojí, odstavte z ohně
  5. Nechte chvíli odstát poté přeceďte a podávejte horké

TIP:

Pro extra chuť můžete přidat kousek vanilkového lusku.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,92 g
  • Sacharidy:

    793,60 g
    • Cukry:

      101,10 g
  • Tuky:

    174,76 g
  • Vláknina:

    351,00 g

Aktivita pro spálení:

990 kcal
123

minut jízdy na kole

94

minut běhu

295

minut uklízení





Podobné recepty

Nejlepší vánoční punč

(1 hlasů)
30min
680 kJ

Nejlepší vaječný koňak

(1 hlasů)
25min
1101 kJ

Domácí Baileys

(1 hlasů)
10min
1232 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Svařené víno s jablečnou šťávou a hřebíčkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba