Prostreno.cz

Krevetový salát

Pikantní salát z krevet, rajčat a salátové okurky.

02.01.2012 lanvin
25min

20min příprava

5min vaření

353 kJ / 84 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pórek nakrájejte na 2 cm kousky. Krevety a pórek poduste v páře přibližně 5 minut. Rajčata nakrájejte na klínky, okurek nakrájejte na tenké plátky.
  2. V misce metličkou našlehejte hořčici, ocet, olej, sůl a pepř. Do větší mísy dejte vychladlé krevety, pórek, rajčata, okurku, přelijte připravenou zálivkou, promíchejte a nechte alespoň 15 minut v chladu.
  3. Před podáváním posypte nasekaným koprem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    369,51 g
  • Sacharidy:

    61,72 g
    • Cukry:

      18,17 g
  • Tuky:

    64,46 g
  • Vláknina:

    9,20 g

Aktivita pro spálení:

1203 kcal
150

minut jízdy na kole

114

minut běhu

359

minut uklízení





Podobné recepty

Kokosové krevetky

(16 hlasů)
20min
309 kJ

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
473 kJ

Krevety s koriandrem

(11 hlasů)
20min
475 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Salátová okurka

15 kcal / 100g
B0,82 g
S3 g
T0,18 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

čerstvý kopr

43 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T1 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krevetový salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba