Prostreno.cz

Dýňové rizoto

Lehké, rychlé, dobré rizoto s kousky dýně a lilku.

Za poskytnutí receptu a fotografie děkujeme autorce Sto Kolorów Kuchni/Kabamaiga.

30.01.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

320 kJ / 76 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rýži uvařte doměkka.
  2. Oloupanou dýni, cibuli, lilek a mrkev nakrájejte na kostky a orestujte na másle. Podlijte vývarem a duste, až je zelenina měkká. Před koncem dušení přidejte nakrájenou naťovou cibulku.
  3. Zeleninu promíchejte s uvařenou rýží a nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,77 g
  • Sacharidy:

    279,36 g
    • Cukry:

      40,36 g
  • Tuky:

    40,02 g
  • Vláknina:

    16,35 g

Aktivita pro spálení:

385 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Paella

(23 hlasů)
4h a 10min
508 kJ

Studené letní rizoto podle Itala

(24 hlasů)
30min
857 kJ

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

(27 hlasů)
40min
584 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rýže

356,19 kcal / 100g
B6,7 g
S80,4 g
T0,4 g

lilek

25 kcal / 100g
B1 g
S5 g
T0,3 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dýňové rizoto

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba