Prostreno.cz

Brambory pečené s mrkví a červenou řepou

Příloha z brambor a kořenové zeleniny.

21.03.2012 lanvin
1h a 5min

30min příprava

35min vaření

603 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zeleninu omyjte, oloupejte a nakrájejte na stejně velké hranolky. Použijete-li i červenou řepu, dejte ji do samostatné misky.
  2. Ostatní nakrájenou zeleninu dejte do misky a pokapejte olejem, tak, aby olej byl na každém kousku zeleniny. Nyní přidejte koření a dobře promíchejte.
  3. Opakujte totéž s červenou řepou.
  4. Zeleninu a červenou řepu rozložte, každé zvlášť na vhodný plech nebo pekáček vyložený pečicím papírem. Kousky zeleniny by se neměly překrývat. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu asi 35 minut. Červená řepa bude potřebovat jen asi 10-15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,40 g
  • Sacharidy:

    155,70 g
    • Cukry:

      23,63 g
  • Tuky:

    133,06 g
  • Vláknina:

    26,95 g

Aktivita pro spálení:

444 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

132

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory pečené s bůčkem

(19 hlasů)
40min
772 kJ

Pečené brambory s pažitkou

(18 hlasů)
1h a 10min
508 kJ

Pečené brambory

(12 hlasů)
50min
523 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Brambory pečené s mrkví a červenou řepou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba