Prostreno.cz

Plněná vepřová panenka

Vepřová panenka plněná fíky.

02.04.2012 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

588 kJ / 140 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku rozkrojte, aby vznikl plát. Maso osolte a opepřete. Na plát masa rozložte plátky slaniny a pak nakrájené fíky. Pár fíku odložte. Maso stočte a ovažte potravinovou nití.
  2. V kastrolu s rozehřátým máslem roládu ze všech stran opečte dozlatova. V průběhu opékání přidejte k masu nakrájenou cibuli.
  3. Opečené maso podlijte vermutem, přikryjte a duste přibližně 50 minut. Asi 20 minut před dokončením přidejte k masu zbývající fíky a nasekaný kopr.
  4. Hotové maso nakrájejte na plátky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    219,08 g
  • Sacharidy:

    150,26 g
    • Cukry:

      89,37 g
  • Tuky:

    91,86 g
  • Vláknina:

    14,30 g

Aktivita pro spálení:

643 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

191

minut uklízení





Podobné recepty

Zapečená vepřová panenka

(16 hlasů)
55min
742 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
818 kJ

Vepřová panenka s rajčaty

(14 hlasů)
30min
485 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Avatar
Avatar heenna
17.05.2016
Avatar hedvika
08.05.2016
Avatar Anonym
04.04.2016
Avatar heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba