Prostreno.cz

Vepřová panenka s rajčaty

Jednoduchý a rychlý recept na dietní přípravu vepřové panenky.

12.06.2011 lanvin
30min

10min příprava

20min vaření

485 kJ / 115 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku nakrájejte na plátky, osolte a na pánvi na oleji zvolna opečte z obou stran. Odložte na teplé místo.
  2. Na stejnou pánev vložte nakrájenou šalotku, přidejte kmín, kurkumu, petrželku a překrojená rajčátka. Zalijte vývarem, ve kterém rozmíchejte škrobovou moučku a poduste 5 minut. Vložte maso, prohřejte a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    143,76 g
  • Sacharidy:

    53,65 g
    • Cukry:

      20,68 g
  • Tuky:

    81,42 g
  • Vláknina:

    13,58 g

Aktivita pro spálení:

551 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

164

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kostky na víně

(17 hlasů)
45min
511 kJ

Kotlety na bylinkách

(23 hlasů)
2h a 10min
1089 kJ

Vepřová pečeně s hruškou

(9 hlasů)
1h a 15min
689 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba