Prostreno.cz

Segedínský guláš s paprikou

Recept na hodně dobrý segedínský guláš.

18.04.2012 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

691 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájenou slaninu orestujte, přidejte na kostičky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájenou papriku, rajče a krátce poduste. Stáhněte z ohně, zaprašte mletou paprikou a přidejte vepřové maso nakrájené na kostičky.
  2. Guláš vraťte na oheň, osolte, opepřete a restujte tak dlouho, dokud se neodpaří šťáva, kterou pustilo maso. Přidejte opláchnuté, nakrájené zelí a dolijte vodou tak, aby všechny přísady byly pod hladinou. Vařte, dokud maso zcela nezměkne.
  3. Přimíchejte smetanu, ve které rozmíchejte mouku a ještě povařte. Před podáváním pokapejte zakysanou smetanou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    285,54 g
  • Sacharidy:

    105,75 g
    • Cukry:

      41,50 g
  • Tuky:

    282,94 g
  • Vláknina:

    28,62 g

Aktivita pro spálení:

729 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

217

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z kuřecího masa s rajčaty

(13 hlasů)
55min
437 kJ

Bramborový guláš s rajčaty

(14 hlasů)
35min
292 kJ

Guláš z divočáka

(23 hlasů)
1h a 45min
671 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Krupicová kaše

20min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Segedínský guláš s paprikou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba