Prostreno.cz

Guláš z divočáka

Zvěřina patří k podzimnímu a zimnímu jídelníčku, připravte si výborný guláš.

21.12.2011 lanvin
1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

671 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky, jalovec rozdrťte v hmoždíři.
  2. Omyté maso nakrájejte na kostky a v hrnci na rozehřátém másle opečte. Přidejte cibuli, bobkový list a jalovec. Orestujte. Osolte opepřete, přidejte víno, půl litru vody a vařte přibližně hodinu. Po hodině přidejte nakrájená jablka a zalijte smetanou, ve které rozmíchejte mouku a vařte ještě 20 minut.
  3. Nakonec přidejte majoránku promíchejte a podávejte s knedlíkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    212,63 g
  • Sacharidy:

    342,88 g
    • Cukry:

      50,78 g
  • Tuky:

    196,12 g
  • Vláknina:

    95,48 g

Aktivita pro spálení:

759 kcal
94

minut jízdy na kole

72

minut běhu

226

minut uklízení





Podobné recepty

Segedínský guláš

(34 hlasů)
60min
654 kJ

Pivní guláš

(12 hlasů)
1h a 45min
574 kJ

Guláš z hovězí oháňky

(20 hlasů)
2h a 35min
308 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš z divočáka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba